cégünkről

pic2 pic3 pic4 pic5 pic6 pic7 pic8

A KTS Metalltechnik Kft-t 2002-ben jegyezte be a Pest Megyei Cégbíróság.

Cégünk fő profilja a precíziós, CNC-technológiás fémmegmunkálás, gépalkatrész-gyártás. Ez kiegészül hegesztett szerkezetek gyártásával (CO és AWI technológiák, saválló és normál acél) 500 kg súlyig, valamint komplett gépi egységek előszerelésével.

A cég mérföldkövei:

2002: A Pest megyei Zsámbékon lakatosüzem kialakítása. Ezzel párhuzamosan bérmunka végzése a német autógyártás és gépipar területén, kiváló magyar szakemberek németországi bevetésével.

2008: Költözés a Nógrád megyei Bátonyterenyére. Önálló CNC-megmunkálási kapacitás kiépítése.

2017: Bátonyterenyei új csarnokunk és irodaépület megvásárlása.

Termelésünk jelenleg egy 1200 m²-es és egy 1000 m²-es üzemcsarnokban zajlik 2 forgácsoló, 2 lakatos-hegesztő és egy szerelő részleggel. További terveink között szerepel potenciálunk bővítése a tulajdonunkban álló bátonyterenyei 4 hektár ipari belterületen egy új, 1500 m2-es üzemcsarnok megépítésével.

Jelenleg 3 CNC esztergával és 9 megmunkálóközponttal rendelkezünk, melyet hamarosan bővítünk egy új 5-tengelyes DMU géppel.

Az évek alatt több magyarországi vállalat (MIAS Hungary Kft., Salgglas Zrt., Bosch Packaging Systems Kft., Bombardier Transportation Hungary Kft, Samsung SDI Magyarország Zrt. Hauni Hungária Kft.) fontos beszállítói lettünk motorvonat-alkatrész gyártás, valamint gyártósori készülékek előállítása terén. Külföldről főleg német megrendelők részére gyártunk gépalkatrészeket, melyek a BMW, Audi, Porsche és Siemens cégek közvetlen beszállítói, valamint közvetlen beszállítói vagyunk a Jungheinrich-MIAS német nagyvállalatnak. Kezdettől fogva végezzük a német Eisenmann Exhaust Systems GmbH megbízásából BMW, Porsche és Audi kipufogó dobok összeállítását és hegesztését.

A hagyományosan ipari környezet, a kiváló szakemberek, egyre fejlődő géppark, a német megrendelők felé megszokott precíz, minőségi munka, és az immár 17 éves tapasztalat továbbra is megbízható színvonalat kínál megrendelőinknek.

2014.08.20-án cégünk „Bátonyterenyéért” kitüntetésben részesült a városban végzett gazdasági tevékenysége, munkaerő-piaci szerepvállalása és Bátonyterenye hírnevének öregbítése érdekében végzett munkája elismeréseként.

 

Takács Zoltán

Tulajdonos - Ügyvezető Igazgató